locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

colectionar gherla monede bancnote romane

Colecţii si colecţionari

Vorbeste cu insufletire despre colectia sa de bancnote si monede, stiind sa-ti spuna amanunte despre fiecare piesa, cat este de valoroasa, particularitatile ei si cum a achizitionat-o.
Se numeste Radu Cioban, are numai 14 ani si este elev in clasa a VIII-a la Liceul “Petru Maior”. Totul a inceput in urma cu doi ani, cand a descoperit intamplator in casa bunicilor, o bancnota de zece lei din 1966. Cauta apoi monede emise dupa 1989 si din perioada comunista. Gaseste alte bancnote vechi puse deoparte de parinti si astfel isi infiripeaza o colectie mica, pe care o va dezvolta treptat prin schimburi si achizitii, ajungand in prezent la aproximativ 150 de bancnote si peste 500 de monede.
colectionar gherla monede bancnote romane colectionar gherla monede bancnote romane colectionar gherla monede bancnote romane colectionar gherla monede bancnote romane colectionar gherla monede bancnote romane colectionar gherla monede bancnote romane colectionar gherla monede bancnote romane
Colectia sa contine monede romanesti si straine, cele mai vechi si mai valoroase datand din epoca romana, monede jubiliare, bancnote emise la inceputul secolului al XX-lea, romanesti si austro-ungare, din timpul regimului comunist, de la noi si din tarile vecine, din Occident dar si din indepartata China.
Pasiunea sa de colectionar se indreapta insa si spre alte domenii, adunand mai nou cutii de chibrituri, timbre si insigne vechi, rugand sa fie contactat pentru a-si mari colectia.

Intr-o vreme in care majoritatea tinerilor cauta numai distractiile superficiale si refuza valorile autentice, complacandu-se de multe ori in vulgaritate si prost-gust, pasiunea lui Radu Cioban surprinde si ne da sperante.

prof. Ioan Moldovan

sus(2)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. bravo radule:))
    radu cioban fostu coleg :-))

    sus(0)sus(0)
  2. Acest colectionar, Cioban Radu Andron, este din Gherla, Jud.Cluj si este cel mai neserios colectionar intalnit de mine.Ne-am hotarat sa facem schimb,i-am trimis bacnotele insa el nu mi le-a mai trimis.. nu raspunde la mesaje, la mailuri, pe mess...nk.Cel mai bun sfat este sa-l evitati.Nu este un om de cuvant!

    sus(3)sus(0)

Lasă un răspuns