ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
harta accidente mortale

Coincidenta stranie sau hazard? Accidente la indigo, din 7 in 7 zile, cu morti si raniti

Accidentele mortale din ultimele trei saptamani se repeta cu o exactitate infricosatoare. In 8, 15 si 22 ianuarie 2012 s-au produs accidente mortale in zona. Toate au avut loc in noptile de sambata spre duminica, in toate au fost implicati tineri sub 22 de ani si toate au provocat victime: in total 5 morti si 7 raniti ajunsi pe patul de spital, in stare grava.

 

Sirul negru al evenimentelor a inceput pe 8 ianuarie 2012, in jurul orei 4, cand o masina condusa de un sofer de 20 de ani a intrat in plin intr-un grup de tineri care se intorceau de la discoteca din Rus. O fata de 14 ani a murit pe loc, alte doua persoane au ajuns la spital. (In aceeasi zi, la Nima, in jurul orei 5, un sofer care conducea un Ford Focus a pierdut controlul directiei si s-a izbit de un copac. Barbatul a decedat pe loc.)

acc zalauExact o saptamana mai tarziu, pe 15 ianuarie 2012, in jurul orei 3.30, o masina cu 5 tineri a scapat de sub control la Zalau, intrand sub un TIR parcat pe marginea drumului. 3 baieti, doi de 20 de ani si unul de 22 de ani au murit pe loc. Alti doi au ajuns la spital in  stare grava.

Dupa inca o saptamana, pe 22 ianuarie 2012, in jurul orei 4.30, un autoturism cu 6 tineri care tocmai plecasera de la o discoteca din Iclod cu un autoturism Ford Focus s-a ciocnit violent de un cap de pod, la iesirea din localitate. Un tanar de 20 de ani a decedat pe loc, alte trei victime au ajuns la spital, in stare grava.

Toate cele trei accidente s-au produs ca urmare a neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a oboselii acumulate, a neatentiei dar si a consumului de alcool. Este cel putin un avertisment pentru cei care petrec pana dimineata si apoi se urca in masini, fara sa tina cont de riscul urias, chiar mortal, la care se expun.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

1 comentariu

  1. 1 ford focus+1 soferita semiametita+5 idioti beti+1 drum inghetat+1 bucata talpa pedala+1 bucata cap de pod= corectie pe bursa

Lasă un răspuns