hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca ghelr adej cluj sofer kimbo

dosar acte

Codul fiscal 2015 actualizat a fost publicat de ANAF. Descarca-l de aici!

Cea mai recenta varianta a Codului fiscal, cu actualizarile valabile anul acesta, a fost publicata pe pagina de internet a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). Noul document cuprinde modificarile introduse prin Legea nr. 54/2015. Descarcati din acest articol varianta actualizata a Codului fiscal!

Fiscul precizeaza ca textul este actualizat prin mijloace informatice si nu reprezinta o republicare, informeaza avocatnet.ro.

Varianta actualizata de ANAF cuprinde noutatile introduse prin Legea 54/2015, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 198 din 25 martie 2015 si care a intrat in vigoare pe 28 martie.

Actul normativ stabileste ca persoanele fizice care desfasoara activitati agricole pentru care venitul anul se stabileste pe baza de norme de venit si care au inregistrat pierderi cauzate de inundatii, seceta etc. beneficiaza in anul fiscal curent de reducerea normei de venit proportional cu pierderea respectiva.

In cadrul anului fiscal curent pentru veniturile realizate de persoanele fizice, individual sau intr-o forma de asociere, in cazul in care s-au inregistrat pierderi ca urmare a unor fenomene meteorologice nefavorabile care pot fi asimilate dezastrelor naturale precum inghetul, grindina, poleiul, inundatiile, ploaia abundenta, seceta, precum si a celor produse de animalele salbatice, care afecteaza peste 30% din suprafetele destinate productiei agricole vegetale/animale detinute, norma de venit se reduce proportional cu pierderea respectiva„, se mentioneaza in actul normativ care se aplica de sambata.

Puteti consulta Codul fiscal actualizat 2015 aici

sus(0)jos(10)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns