alegeri europarlamentare 2019 psd gherla cluj
alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej vintage pub de vanzare gherla local dej cluj

politist politia urmarire sosea

Clujean urmărit de poliție în Maramureș, șoferul și pasagerul au luat-o la fugă pe câmp

Un conducător auto a fost urmărit duminică în trafic, întrucât nu a respectat semnalele regulamentare de oprire efectuate de poliţişti.

Este vorba despre un bărbat din comuna Căşeiu, judeţul Cluj, care a fost urmărit aproximativ 1 km de poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus, din județul Maramureș.

Autoturismul condus de acesta a fost oprit pe o uliţă din localitatea Suciu de Sus, iar conducătorul auto şi pasagerul, care au fugit pe câmp spre o pădure, au fost prinşi şi imobilizaţi de poliţişti.

S-a constatat că cel de la volan avea o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat şi va fi cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

foto: arhiva

sus(0)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns