hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon

penitenciar gherla

Clujean închis la Penitenciarul Gherla după ce a fost prins băut la volan

Poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat condamnat pentru „conducere sub influneţa alcoolului”.

Joi, 17 mai, în jurul orei 9, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat de 58 de ani din comuna Mihai Viteazul, judeţul Cluj, pe care instanţa l-a condamnat la o pedeapsă de 1 an şi 10 luni cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

Bărbatul a fost condus la Penitenciarul Gherla, unde a fost predat reprezentanţilor penitenciarului în vederea executării pedepsei.

sus(0)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns