nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla angajare calculatoare sofer locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj

politie arest duba

Clujean dat în urmărire națională prins și închis la Penitenciarul Gherla

O persoană urmărită naţional, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, a fost depistată de poliţiştii clujeni.

Pe 8 august, în jurul orei 20, în urma unei colaborări între poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale și cei de la Secţia 4 Poliţie din Cluj-Napoca, a fost depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj, care era dat în urmărire națională.

Omul are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 3 ani şi 596 de zile, în urma comiterii unei infracţiuni de înşelăciune.

Cel în cauză a fost predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

foto: arhiva

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns