taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
masina vama control

Clujean cu permis de Irlanda fals, oprit la vamă. De unde și cu cât și-a luat permisul

Poliţiştii de frontieră au depistat un bărbat din Cluj care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere irlandez fals.

Sambata, 9 iunie, în jurul orei 9.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul în judeţul Cluj, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere ce purta însemnele autorităţilor din Irlanda.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals, motiv pentru care bărbatul a fost dus la sediul instituţiei pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate, colegii noştri au constatat că persoana în cauză nu are permis de conducere românesc.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat permisul de la un conaţional, plătind suma de 1.600 de euro, pe teritoriul Germaniei.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

La finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

foto: arhiva

sus(11)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns