taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
bani

Cluj: voiau sa ia credit 20.000 de lei de la banca cu acte false! 7 persoane retinute de politisti

Şapte persoane au fost reţinute, pentru 24 de ore, de către poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, pentru infracţiuni de înşelăciune, uz de fals şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

La data de 20 martie 2015, în baza investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, au organizat o acţiune flagrantă la sediul unei unităţi bancare de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, au fost surprinse trei persoane care ar fi încercat să obţină un credit de 20.000 de lei, folosindu-se de acte false.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, activitatea celor trei ar fi fost sprijinită de alte 4 persoane, care au fost identificate ulterior.

De asemenea, poliţiştii au descoperit, în autoturismul unuia dintre cei identificaţi, mai multe documente, certificate de înregistrare a unor societăţi comerciale, adeverinţe, ştampile, bunuri în privinţa cărora există suspiciunea că ar fi fost folosite în activităţi ilegale. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cei depistaţi sunt bănuiţi că ar fi prejudiciat astfel mai multe unităţi bancare de pe raza judeţului Cluj, poliţiştii continuând cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

În baza probatoriului administrat, cele 7 persoane identificate, cu vârste cuprinse între 27 şi 47 de ani, din judeţul Cluj, au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

sus(1)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns