taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
masina furata germania cluj politie

Cluj: Perchezitii la un tanar care incerca sa vanda un BMW furat din Germania – VIDEO

Poliţiştii clujeni au depistat in flagrant delict, un bărbat care ar fi încercat să vândă un autoturism sustras din Germania. Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, s-a efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia.

In urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, un bărbat, care ar fi intenţionat să vândă un autoturism sustras din Germania, a fost depistat, in 9 decembrie 2014, în flagrant delict, într-o benzinărie din Cluj-Napoca. Tânărul, de 26 de ani, din Judeţul Hunedoara, ar fi solicitat 3.500 de euro în schimbul vehiculului.

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, poliţiştii de investigaţii criminale au percheziţionat domiciliul acestuia. S-au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, accesorii auto, un televizor, alcool, aparatură electrocasnică, echipament pentru scufundări şi alte bunuri, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni pe teritoriul Germaniei. De asemenea, asupra autoturismului BMW depistat în staţia peco a fost ridicat și pus sub sechestru asigurator.

Prejudiciul generat prin comiterea faptelor ilicite a fost estimat la aproximativ 30.000 de euro.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns