taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
cluj perchezitie furt

Cluj: perchezitii la persoane banuite de furturi din locuinte, cabane si firme – VIDEO

3 tineri au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore, în urma a 10 percheziţii efectuate la persoane bănuite de furturi din locuinţe, cabane, şi societăţi comerciale, iar alte 3 persoane se află la sediul Poliţiei pentru audieri. De asemenea, s-au recuperat bunuri de aproximativ 20.000 de euro.

Peste 50 de poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi luptători ai structurii de acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au efectuat vineri, 6 februarie, 10 percheziţii, la persoane fizice şi juridice, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Acţiunea a vizat persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Cei în cauză ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 30.000 de euro, din locuinţe, cabane şi sedii sociale, situate în Cluj-Napoca, Huedin şi Chinteni.

În urma percheziţiilor efectuate astăzi, poliţiştii clujeni au recuperat bunuri în valoare de circa 20.000 de euro . S-au găsit şi ridicat 3 ATV-uri, bijuterii, ceasuri, laptop-uri, televizoare LCD, sisteme home cinema, unelte electrice şi electrocasnice, telefoane mobile, obiecte vestimentare, trubo-suflante industriale (în valoare de circa 10.000 euro), 30 de uşi interioare, bani şi produse pirotehnice, susceptibile a fi sustrase. Totodată, s-a dispus extinderea cercetărilor pentru a se identifica şi alte părţi vătămate şi a se stabili provenienţa unor bunuri descoperite astăzi, cu privire la care nu s-au formulat până în prezent plângeri penale.

De asemenea, 6 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri, iar până în acest moment, faţă de 3 tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, din Cluj-Napoca, se continuă cercetările în stare de reţinere, sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de furt calificat.

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Activitatea de urmărire penală este coordonată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns