hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

clubul copiilor gherla tg mures mestesuguri

Clubul Copiilor Gherla premiat la nivel înalt la Târgu Mureș

Priceperea și îndemânarea copiilor de la Clubul din Gherla, dar și profesionalismul cu care sunt pregătiți, au primit o nouă recunoaștere.

Sâmbătă, 4 mai, în Piaţa Teatrului din Târgu Mureş a avut loc a treia ediţie al proiectului „Tezaur folcloric – Izvorul dăinuirii noastre”, un adevărat concurs al tinerilor meşteşugari, organizat de Şcoala Gimnazială „Friedrich Schiller” din localitate și coordonat de prof. Natalia Stoica.

Au participat reprezentanţi din 11 judeţe din ţară, printre care s-a aflat şi Clubul Copiilor din Gherla. În total s-au întrecut în cadrul mai multor probe 230 de copii şi tineri specializaţi în arta meşteşugărească, încă de la vârste fragede.

Membrii Cercului machete şi confecţionare podoabe şi obiecte decorative de la Clubul Copiilor Gherla, îndrumați de  profesoara Daniela Katona, au avut o evoluţie de succes: toţi cei trei participanţi au câştigat premiul I.

Tania Cornea a ocupat locul întâi la podoabe mărgele (clasele V-VIII), Matei Cornea a fost primul la metaloplastie (clasele I-IV), iar Andrei Cornea din clasa a I-a a fost declarat cel mai bun la pictură pe mobilier.

clubul copiilor gherla tg mures mestesuguri

clubul copiilor gherla tg mures mestesuguri

clubul copiilor gherla tg mures mestesuguri

clubul copiilor gherla tg mures mestesuguri

clubul copiilor gherla tg mures mestesuguri

Sunt performanţe excelente ale talentaţilor copii gherleni, care şi în 2018 au onorat cu cinste acest proiect important în educaţia estetică şi artistică. Obiectele realizate în cadrul proiectului au fost expuse la secţia copii a Bibliotecii Judeţene Mureş.

Pe 25 mai 2019, membrii cercului artistic din cadrul Clubului Copiilor Gherla vor fi prezenţi la faza judeţeană a Olimpiadei de Meşteşuguri Artistice Tradiţionale, unde în anii precedenţi au obţinut rezultate frumoase.

Szekely Csaba

sus(5)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns