irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
accident camera gherla

Clipele dinaintea accidentului mortal de la Gherla – VIDEO cameră supraveghere

O cameră de supraveghere a înregistrat clipele dinantea producerii accidentului mortal de sâmbătă seara, de la ieșirea din Gherla, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața.

Imaginile înregistrate de o cameră de supraveghere a unei firme cu sediul în imediata apropiere arată că accidentul s-a produs în jurul orei 20.20 (oră decalată cu aproximativ 30 de minute în urmă față de cea reală), moment în care o bubuitură s-a auzit până în oraș. Faptul a fost confirmat de mai mule persoane, care au auzit zgomotul puternic.

Pe imagini se observă bolidul care circula spre Dej, angajat în depășire, la ieșirea din Gherla, pe raza comunei Mintiu Gherlii.

La un moment dat, mașina pătrunde cu o parte pe acostament, pe partea opusă, lăsând în urmă praf, iar apoi încearcă să se redreseze. A urmat dezastrul.

video gherla info

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că șoferul vinovat ar fi efectuat o depășire triplă, iar la revenirea pe banda sa de mers, a lovit un autoturism care circula în același sens, pe care l-a proiectat într-un șanț de pe marginea drumului, pe partea dreaptă a sensului de mers.

Tânărul de 24 de ani aflat la volan a fost testat de polițiști, cu rezultat pozitiv la alcool și substanțe psihoactive.

El a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Sălaj. În cursul zilei de duminică urmează să fie prezentat pentru audieri la parchetul din Dej. Judecătorii vor decide apoi dacă vor emite arest preventiv pentru 30 de zile sau altă măsură.

Victimele erau două persoane din Dej, soț și soție, care se îndreptau spre casă. La volan se afla bărbatul, care în urma impactului a fost proiectat afară din autoturism, posibil din cauza faptului că nu ar fi purtat centura de siguranță. Soția a fost profesoară de chimie la o unitate de învățământ din Dej.

Tânărul care a provocat accidentul mortal de la Gherla, arestat pe 30 de zile – VIDEO

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns