hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

penitenciar gherla iarna zapada

Clienți noi la Penitenciarul Gherla

Mai multe persoane care aveau mandat de executare a pedepsei cu închisoarea au ajuns să facă cunoștința cu penitenciarul Gherla.

Pe 31 ianuarie, în jurul orei 9, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, au depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca, un bărbat de 35 ani din comuna Chinteni, judetul Cluj, care poseda mandat de executare a pedepsei, emis de Judecătoria Cluj-Napoca. Omul era condamnat la 1 an și 10 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulației.

In aceeasi zi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, au depistat pe raza municipiului Turda, un bărbat de 39 ani din Turda, care poseda mandat de executare a pedepsei, emis de Judecătoria Turda. El fusese condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a expirat.

Cei doi bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla.

Joi, 2 februarie, în jurul orei 6, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, Secțiile 2 și 7 Poliție, au acţionat pentru creșterea gradului de siguranță publică a cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și descoperirea persoanelor care comit infracțiuni și contravenții, pe strada Calea Dezmirului – fostă Cantonului și strada Platanilor din municipu, 35 de persoane au fost legitimate, iar o persoană a fost condusă la la sediul Secţiei 7 Poliţie.  Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 43 ani, care locuia fără forme legale pe strada Platanilor. Acesta avea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecatoria Cluj-Napoca, fiind condamnat la 1 an, 8 luni şi 121 zile inchisoare. Bărbatul urmază a fi depus în Penitenciarul de maximă Siguranţă Gherla.

sus(1)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns