alegeri europarlamentare 2019 psd gherla cluj
alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej vintage pub de vanzare gherla local dej cluj

puscarie prizonier inchisoare penitenciar

Clientelă nouă la Penitenciarul Gherla – cât a primit un bărbat pentru amenințare

Mai mulți condamnați îngroașă rândurile deținuților din penitenciarul Gherla, după ce polițiștii i-au luat pe sus.

Miercuri, 31 octombrie, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Cluj – Compartimentul urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 28 de ani din municipiul Turda. Pe numele acestuia, magistraţii Judecătoriei Turda au emis o sentinţă privativă de libertate pe o perioadă de 1 an şi 2 luni, pentru săvârvârşirea infracţiunii de amininţare.

In aceeași zi, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat de 34 de ani, tot din Turda. Acesta avea o sentință privativă de libertate pe o perioadă de 2 ani şi 9 luni de închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

În cadrul unei acțiuni derulate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda a fost depistată și o femeie, de 24 de ani, din Turda, pe numele căreia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Cea în cauză are de executat o pedeapsă de 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de influențarea declarațiilor.

Bărbații au fost închiși la Pentienciarul Gherla, iar femeia la secția exterioară Cluj-Napoca a penitenciarului.

Potrivit ANP, la 1 noiembrie, în penitenciarul Gherla erau deținute 810 persoane.

foto: arhiva

sus(0)jos(9)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns