hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

cfr statie tren calatori gherla cluj peron gara 2014 2014 mersul trenurilor

Circulația trenurilor afectată de oprirea spontană a lucrului

Incepând cu ora 7 a zilei de miercuri, 22 martie, o parte dintre angajaţii feroviari au oprit spontan lucrul. Această acţiune afectează circulaţia unor trenuri.

Oprirea lucrului are loc în contextul în care administraţia şi federaţiile sindicatele reprezentative se află în negocieri pentru semnarea noului Contractul Colectiv de Muncă 2017-2018, negocieri în cadrul cărora conducerea CFR Călători a anunţat că în bugetul companiei pentru anul 2017 este inclusă o creşterea a fondului de salarii, creştere care va conduce în urma negocierilor la majorări salariale.

Administrația intenționează să reașeze clasele de salarizare, în funcție de fondul de salarii care se va asigura prin bugetul de venituri si cheltuieli al CFR Călători, pentru funcțiile de bază: acari, manevrați, șefi de manevră, conductori, șefi de tren, casieri, informatori din ramura MC și pentru funcțiile de execuție din celelalte ramuri, cu posibilitatea de diferențiere în funcție de complexitatea și de volumul de muncă.

CFR Călători îndeamna pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile care se înregistrează în trafic, la personalul din staţii sau pe site-ul CFR Calatori.

Celor care doresc să renunțe la călătorie, la cerere li se va restitui contravaloarea biletelor.

CFR Călători transmite scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că se depun toate eforturile astfel încât să asigurăm condiţii optime de reluare a circulaţiei trenurilor.

sus(4)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns