irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
bontida bariera drum inchis

Circulația auto închisă la bariera de la Bonțida – care este ruta ocolitoare

Traficul rutier este închis circulației publice în zona trecerii de cale ferată din Bonțida, pe drumul județean DJ 161. Până la finalizarea lucrărilor de modernizare a trecerii de cale ferată, circulația se va desfășura pe o rută ocolitoare.

În cadrul lucrărilor de modernizare și reabilitare a drumului județean DJ 161 Gădălin – Bonțida, parte a Drumului Bistriței – Lot 2, Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de modernizare a căii de rulare din zona trecerii de cale ferată din localitatea Bonțida, situată la kilometrul 16+800.

Lucrările se derulează în paralel cu cele executate de Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA, de modernizare a sistemului feroviar din zona menționată.

În aceste condiții, începând de luni, 20 noiembrie, până la terminarea lucrărilor, respectiv 8 decembrie 2023, traficul rutier se va desfășura pe următoarea rută ocolitoare: DN 1C (intersecție cu DJ109D) – DJ 109D (de la km 28+470 la km 31+410, până la intersecție cu DJ 161) – DJ 161 (de la km 7+605 la km 16+800).

În ceea ce privește calea de rulare din zona trecerii de cale ferată, aceasta va fi executată din dale elastice.

Și traficul feroviar va fi restricționat, acesta desfășurându-se, alternativ, pe etape de lucrări, pe câte două dintre cele trei linii.

foto: Info Trafic jud Cluj

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns