taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
urs padure

Cioban omorât de urs în Mureș

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târnaveni, județul Mureș, au fost sesizați sâmbătă dimineața în jurul orei 10.30 prin 112, de către un bărbat, cioban la o stână din localitatea Cucerdea, cu privire la faptul că şi-ar găsit un coleg, decedat la marginea unei păduri dintre localitățile Cucerdea și Giuluş, iar acesta ar prezenta pe corp urme ale unui posibil atac de animal sălbatic.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind identificată ca fiind un bărbat, de 63 de ani.

Din primele cercetări efectuate, se pare că bărbatul, în seara zilei de 08 noiembrie a.c., ar fi plecat de la stâna în cauză, cu oile, și nu ar mai fi revenit.

În urma examinarii sumare a cadavrului, acesta ar prezenta leziuni cauzate în urma unui posibil atac de urs.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, fiind de asemenea înștiințați și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Brașov, Agenției de Mediu și Asociației de Vânătoare competente.

În momentul de față, polițiștii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii incidentului.

Cadavrul bărbatului urmează a fi transportat la S.M.L. Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

foto: arhiva

sus(2)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns