taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
stana cioban oi

Cioban dat dispărut din martie, găsit în comuna Fizeșu Gherlii

Un bărbat din județul Cluj a fost dat dispărut la mijlocul lunii martie 2020.

Pe 10 martie, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din comuna Ceanu Mare, satul Bolduț, județul Cluj, a plecat la de la o stână, situată în localitatea Calna, județul Cluj, iar de atunci nu a mai putut fi contactat.

În seara zilei de 1 mai, în jurul orei 23, omul a fost depistat de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.

Bărbatul a povestit că a plecat voluntar, pentru a munci la o fermă de animale, situată în comuna Fizeșu Gherlii. El a mai menționat faptul ca nu a fost victima vreunei infracțiuni în toata aceasta perioadă.

foto: arhiva

sus(24)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns