irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
fechete viorel aur gherla

Cine este candidatul AUR la primăria Gherla

Alianța Pentru Unirea Românilor (AUR) intră pentru prima dată în cursa pentru alegerile locale la Gherla, care au loc pe 9 iunie.

AUR a anunțat miercuri candidatul acestei formațiuni pentru funcția de primar. Este vorba despre Viorel Silviu Fechete, în vârstă de 54 de ani.

Aceasta este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Babeș Bolyai” Cluj-Napoca și al studiilor universitare de masterat, specializarea management.

„Am urmat o carieră militară de 25 de ani în calitate de ofițer atât în cadrul Penitenciarului Gherla cât și în aparatul central, respectiv Administrația Națională a Penitenciarelor de unde am trecut în rezervă cu gradul de comisar șef.

Pentru cei care nu mă cunosc, sunt născut în Gherla, orașul în care am crescut, am copilărit și în care m-am format, un oraș care în prezent are nevoie de mai multă atenție din partea factorilor de decizie. Consider că a sosit momentul în care putem să facem mai mult, să realizăm ceva concret, să lăsăm ceva în urma noastră pentru generațiile viitoare.

Sunt un om deschis, un om de acțiune, susținător al profesionalismului și doresc să vin în ajutorul cetățenilor municipiului, să le ofer o alternativă la tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii 35 de ani.

Până în prezent nu am avut tangență cu viața politică, știu că se obișnuiește să se facă promisiuni, eu nu doresc să fac promisiuni fără acoperire, pot doar să vă spun că în perioada următoare, împreună cu colegii mei, vom creiona un program în ce privește administrarea locală cu măsuri realizabile, ancorate în realitate, de care cetățenii orașului au nevoie.

Vă asigur de largul meu concurs și implicare necondiționată în rezolvarea cu promptitudine a problemelor comunității, contez pe sprijinul dumneavoastră și totodată vă mulțumesc pentru încrederea acordată, care mă obligă și mă responsabilizează.”

Patru candidați oficiali la primăria Gherla

Până la această dată și-au anunțat candidaturile pentru fotoliul de primar la Gherla, fie oficial, prin comunicate de presă, fie pe rețelele de socializare, Carol Szasz (USR), Ovidiu Drăgan (PNL) și Vasile Băgăcean (PSD). UDMR a anunțat că nu va avea un candidat propriu la aceste alegeri.

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns