mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
accident cluj

Cine e polițistul care l-a prins pe șoferul fugar, care a provocat un accident mortal la Cluj

Un tânăr a demonstrat că dincolo de uniformă, ceea ce îl face polițist este caracterul, aptitudinile, valorile pe care le respectă și în care se regăseste.

Agentul de poliție Răzvan Cornea Domuța era duminică seara în timpul liber, în trafic, în Cluj, în mașină. Tocmai își  luase soția de la autogară și se îndreptau spre casă. Ambii au fost martorii teribilului accident de pe strada Horea.

Imediat după impact, polițistul a tras repede pe dreapta și a anunțat accidentul, prin apel la 112, pentru salvarea celor răniți.

După o scanare rapidă a locului, i-a identificat pe tinerii din mașina care a pătruns pe contrasens. Erau dezorientați și se aflau în preajma autovehiculului condus regulamentar. La un moment dat, mașina celor doi a luat foc, context în care polițistul s-a îndreptat spre propriul autovehicul pentru a-și lua stingătorul și a lichida focul. Acesta a fost momentul în care cei doi au plecat de la fața locului, fugind într-o direcție necunoscută.

Imediat după stingerea focului, polițistul i-a căutat cu privirea pe cei doi și nu i-a mai văzut. A început să întrebe lumea adunată în ce direcție au plecat și a pornit pe urmele lor. A ajuns la o bifurcația de drumuri și, cu toate că nu i-a zărit la acel moment, instinctul i-a spus să o ia pe strada Racoviță, stradă pe care i-a și prins.

A alertat echipajele de poliție, iar împreună cu colegii din cadrul Biroului Rutier i-a imobilizat. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că șoferul consumase alcool.

politist chinteni razvan cornea domutaRăzvan Cornea Domuța a fost încadrat direct în structurile de poliție în urmă cu trei ani și acum lucrează la Postul de Poliție din Chinteni, ca ajutor șef de post.

Are 28 de ani și spune că vrea să fie aproape de oameni, să-i ajute de fiecare dată când poate. Tatăl său a fost polițist 23 de ani, iar mama sa, de asemenea, a fost cadru militar. Ei au fost cei care i-au insuflat valorile care au stat la baza formării acestuia.

Felicitări pentru modul în care a reacționat și pentru exemplul oferit.

 

 

Accident în Cluj cu BMW și Audi pe strada Horea, o mașină a luat foc, un tânăr a murit, șoferul vinovat a fugit – VIDEO

sus(28)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns