taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
unirea iclod fotbal

Cine a câștigat Cupa Verii de la Iclod – premii pentru cei mai valoroși sportivi – FOTO

În ciuda căldurilor tropicale, care au atins 33 de grade la umbră, amatorii sportului din comuna Iclod au fost prezenţi duminică la cea de a III-a ediţie a tradiţionalului turneu de fotbal Cupa Verii.

Au participat patru echipe de fotbal din comună, Unirea Iclod din liga a IV-a, Vulturul Fundătura, Luceafărul Orman şi Înfrăţirea Livada, din liga a V-a.

După meciuri disputate pe o caniculă greu de suportat, cu o competiţie desfăşurată într-o atmosferă fair-play, Cupa Verii a revenit formaţiei Unirea Iclod. Aceasta a câştigat finala cu scorul de 5-0 (4-0), în faţa grupării surpriză a turneului, Luceafărul Orman, care activează în liga V, zona Gherla.

Locul III a revenit formaţiei Vulturul Fundătura, învingătoare în meciul cu Înfrăţirea Livada cu scorul de 3-1 (2-1).

Toate echipele au fost premiate de Primăria comunei Iclod şi de sponsori cu diplome, cupe şi echipament sportiv.

Au mai fost premiaţi golgeterul competiţiei Valentin Dârjan de la Unirea Iclod, cu cinci goluri, cel mai bun portar, Raul Ciceu, tot de la Unirea Iclod, arbitrii partidelor – Erika Banyoi, Ştefan Precup, Alex Rus, Iosif Câmpean – decanul de vârstă al cavelerilor fluierului din Gherla, Darius Sălăgean, Ionuţ Sămărtean şi observatorul Cupei, Dorin Baias, preşedintele Comisiei de Arbitri Gherla.

galerie foto: imagini de le eveniment

galerie foto gherlaTot cu ocazia acestei adevărate sărbători a sportului local au fost felicitaţi şi premiaţi talentaţii luptători din cadrul CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca – Florin Dreve, Monica Gal, Paul Hognogi, Dănuţ Ghergeli şi Alexandru Aştilean. Nu a fost uitat nici antrenorul tinerilor luptători, profesorul Valentin Sătmărean, animatorul acestei discipline sportive pe Valea Someşului Mic.

Premierile au fost făcute de primarul comunei Iclod, Emil Pîrţoc, un adevărat om de sport.

Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Iclod.

Szekely Csaba

sus(8)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns