taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
fotbal petresti mintiu gherlii

Cine a câștigat Cupa de vară la fotbal de la Mintiu Gherlii

Într-o atmosferă sărbătorească şi în faţa unui public numeros, cu mulți amatori ai sportului cu balonul rotund de la Gherla sau Dej, pe terenul din localitatea Petreşti s-a disputat duminică, 4 august, o nouă ediţie a competiţiei de fotbal „Cupa de vară”.

Turneul amical estival a reunit cele patru echipe de pe raza comunei – Vulturul Mintiu Gherlii (liga a IV-a), Standard Nima, Vulturul Buneşti şi Speranţa Petreşti. A arbitrat brigada gherleană cu Andrei Sâmboan la centru, asistenţi  Iuliuț Bocoş şi Adrian Trif.

fotbal petresti

După un maraton fotbalistic desfăşurat pe un timp frumos, ediţia 2019 a Cupei de vară a revenit formaţiei Vulturul Mintiu Gherlii, antrenată din acest sezon de fostul tehnician a Unirii Iclod, George Cotuţ.

Vulturii au dispus în finală de gruparea Standard Nima (liga a V-a, seria Gherla) cu scorul de 6-0 (3-0).

standard nima fotbal echipa

foto primite de la Adrian

Pe locul trei s-a clasat Vulturul Buneşti, în timp ce locul patru a fost ocupat de echipa gazdă, Speranţa Petreşti.

La sfârşitul turneului organizat de Primăria comunei Mintiu Gherlii, primarul Dumitru Oltean a înmânat cupe şi diplome câştigătorilor și arbitrilor.

Szekely Csaba

sus(3)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns