taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
we love retro concert cluj

Concurs – cine a câștigat bilete gratuite la concertul „We Love Retro” de la Cluj

C.C. Catch, Masterboy, East 17, N&D și nu numai vor cânta sâmbătă seară la Cluj pentru cei fără limită la petrecere, ca-n vremurile bune!

„We Love Retro 2018” este un concert care ține toată noaptea, până dimineața! Sala Polivalentă din Cluj își așteaptă pe 20 octombrie de la ora 21 miile de fani ai vedetelor care au rupt ringurile de dans în anii ’80, ’90 și 2000.

Zeci de cititori din Gherla și din împrejurimi s-au înscris concursul care a pus la bătaie patru bilete gratuite. Înscrierile s-au încheiat duminică la ora 24, iar în urma tragerii la sorți, făcută digital, că așa e modern, avem și fericiții câștigători. Aceștia sunt:

Bota Rareș Adrian, Daniel Alexandru, Oltean Liana și Crai Sebastian – cei patru câștigători vor fi contactați telefonic/prin email pentru a primi detalii despre accesul la concertul de la Cluj-Napoca.

Mulțumiri tuturor pentru participares și vă așteptăm la următoarele concursuri, care încep în scurt timp, tot aici, pe Gherla INFO.

We Love Retro 2018 la Cluj cu C.C. Catch, East17, N&D şi Masterboy – cum câştigi un bilet gratuit

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns