taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
frig

Cinci zile cu frig mare, și ziua, și noaptea, până la cât coboară temperaturile și când se încălzește

-10 grade s-au înregistrat sâmbătă dimineața la Gherla și este cea mai scăzută temperatură din această iarnă, până acum. Însă zilele următoare va fi chiar și mai frig.

La Dej au fost noaptea trecută -12,2 grade, iar la Cluj-Napoca au fost -10,5 grade Celsius.

Cel mai frig în țară a fost în munți, la Călimani și Iezer, -19,6 grade. La polul opus, dar tot la pragul de îngheț, s-au înregistrat 0 grade, pe malul mării, la Constanța.

Administrația Națională de Meteorologie a emis a informare de nopți și dimineți geroase, valabilă până miercuri, 20 ianuarie, în toată România.

În acest interval, menționat vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților și al dimineților va fi ger, la început în nord-vest, nord-est și centru, apoi și în celelalte regiuni.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade.

Temperaturile maxime pe timpul zilei vor mai mult negative și se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade.

Local se va semnala ghețuș.

La Gherla, în următoarele trei nopți, sunt așteptate temperaturi care vor coborî până la -15 grade. Pe timpul zilei nu vor fi mai mult de -6…-7 grade. Șansele de precipitații sunt foarte slabe, iar depsre o încălzire a vremii se poate vorbi începând de la mijlocul săptămânii viitoare.

sus(7)jos(1)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns