taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
rares bota gherla cros

Cinci alergători din Gherla la un eveniment caritabil pentru persoanele care suferă de cancer

Pentru kilometrii alergați au primit bani de la sponsori, donați apoi pentru o cauză nobilă, ajutorarea persoanelor diagnosticate cu cancer. Un motiv suficient pentru cinci alergători din Gherla să se implice în evenimentul caritabil, organizat în weekend de asociația Hospice Casa Speranței din Brașov.

Cinci alergători din Gherla au ales să se implice și să întindă astfel o mână de ajutor celor aflați la momente de răscruce în viață.

S-au înscris la proba cea mai lungă (+20 km), iar traseele au fost parcurse pe stadion, pe aleile din parc, pe digul Someșului Mic, pe drumul agricol de la Mintiu Gherlii, pe coama dealurilor de la marginea orașului.

A fost căldură mare, dar asta nu i-a oprit pe participanți să își continue cursa. Au făcut câte o pauză dacă au simțit oboseală mare, iar apoi și-au continuat alergarea. În final, toți și-au atins țelul, cu satisfacția că au făcut o faptă bună, prin mișcare.

Au alergat de la Gherla Rareș Bota, Carmen Mureșan, Ionuț Mareniuc, Csaba Martonos și Vicențiu Hossu.

sus(33)jos(0)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?