ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
rares bota gherla cros

Cinci alergători din Gherla la un eveniment caritabil pentru persoanele care suferă de cancer

Pentru kilometrii alergați au primit bani de la sponsori, donați apoi pentru o cauză nobilă, ajutorarea persoanelor diagnosticate cu cancer. Un motiv suficient pentru cinci alergători din Gherla să se implice în evenimentul caritabil, organizat în weekend de asociația Hospice Casa Speranței din Brașov.

Cinci alergători din Gherla au ales să se implice și să întindă astfel o mână de ajutor celor aflați la momente de răscruce în viață.

S-au înscris la proba cea mai lungă (+20 km), iar traseele au fost parcurse pe stadion, pe aleile din parc, pe digul Someșului Mic, pe drumul agricol de la Mintiu Gherlii, pe coama dealurilor de la marginea orașului.

A fost căldură mare, dar asta nu i-a oprit pe participanți să își continue cursa. Au făcut câte o pauză dacă au simțit oboseală mare, iar apoi și-au continuat alergarea. În final, toți și-au atins țelul, cu satisfacția că au făcut o faptă bună, prin mișcare.

Au alergat de la Gherla Rareș Bota, Carmen Mureșan, Ionuț Mareniuc, Csaba Martonos și Vicențiu Hossu.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns