taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
incendiu cimitir top mintiu gherlii

Incendiu la un cimitir din comuna Mintiu Gherlii, mormintele înconjurate de flăcări – VIDEO

Flăcări la un cimitir s-au văzut luni seara, în comuna Mintiu Gherlii.

Focul a izbucnit în jurul orei 18 și a fost observat de un localnic, în satul Țop (Pădureni). Omul avea în apropiere o livadă, iar focul a ajuns și la copaci.

Bărbatul a sunat de urgență la 112, dar întrucât nu erau în pericol oameni sau locuințe, pompierii nu au intervenit.  Un echipaj de la Secția 7 Poliția Rurală Gherla a făcut constatări la fața locului.

Se pare că un om care locuiște în zonă ar fi aprins vegetația uscată, dar focul a scăpat de sub control și s-a extins pe o suprafață de aproximativ un hectar, inclusiv în cimitrul de pe deal, unde a ars vegetația dintre morminte, dar și de pe ele.

Focul s-a stins de la sine, în jurul orei 22.

„Am acolo o livadă cu vreo 20 de pomi, care au fost afectați de incendiu”, a povestit proprietarul livezii. Acesta spune că va face o sesizare la poliție în acest caz, pentru ca vinovatul de producerea pagubelor să fie tras la răspundere. „Nu știu ce a vrut să facă, vegetația se arde primăvara, un om normal la cap nu face așa ceva!”.

video în continuare – imagini primite de la Dan

sus(2)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns