taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
chidean primar alunis pmp candidat

Chidean Alin-Alexandru, candidatul la Primăria Aluniș din partea Partidului Mișcarea Populară

„Viitorul primar al comunei Aluniș vine din partea Partidului Mișcarea Populară”, anunță PMP Cluj. Chidean Alin-Alexandru este o forță tânără care dorește să ridice comuna Aluniș la standarde europene. Astfel, propunerile domnului Chidean se concentrează pe rezolvarea problemei utilităților în toate satele aparținătoare comunei Aluniș și atragerea de investitori pentru a crea un ciclu economic independent și de lungă durată al comunei.

Candidatul PMP propune atragerea de fonduri europene și folosirea acestora pentru cadastrarea tuturor terenurilor de pe raza comunei. Tot pe plan economic, candidatul PMP urmărește atragerea investitorilor privați pentru crearea de noi locuri de muncă, însă pentru ca investitorii să fie atrași în zonă, domnul Chidean va urgenta lucrările de asfaltare a drumurilor comunale și de pietruire a ulițelor care să asigure accesul la punctele de interes economic.

Pentru locuitorii comunei Aluniș, domnul Chidean Alin-Alexandru dorește să asigure accesul tuturor locuitorilor din comună la rețeaua de gaz și de apă-canal. Pe lângă acest proiect de infrastructură, se va asigura iluminatul stradal acolo unde nu există.

Pe plan social și cultural, domnul Chidean intenționează să asigure un sprijin pentru tinerii interesați să dezvolte o afacere locală prin accesarea de fonduri europene, să susțină elevii în continuarea studiilor într-un mediu academic modernizat și întreținut conform standardelor europene.

Chidean Alin-Alexandru, candidatul PMP la Primăria Aluniș dorește să modernizeze cabinetul medical din comună cu echipamente medicale necesare pentru a asigura un punct de susținere a sănătății locuitorilor comunei.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Echipa PMP este alături de locuitorii din Aluniș și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună.

sus(10)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns