taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
bust alexandru ioan cuza cluj

Ceremonie militară la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din Cluj-Napoca, la aniversarea Unirii Principatelor Române

Instituţia Prefectului – judeţul Cluj organizează în cooperare cu Divizia 4 Infanterie „Gemina” și Primăria Municipiului Cluj-Napoca, duminică, 24 ianuarie 2021, ora 12.30, la bustul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza din fața Prefecturii, o ceremonie militară şi religioasă cu ocazia aniversării a 162 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române.

Ceremonia publică va cuprinde următoarele momente: prezentarea onorului şi salutul drapelului de luptă, intonarea Imnului Naţional al României, oficierea serviciului religios, alocuţiuni privind sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor Române și depuneri de coroane şi jerbe de flori, în conformitate cu prevederile Legii nr. 215/2016.

Din cauza restricţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, în acest an manifestările dedicate aniversării a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române se vor desfăşura într-un cadru restrâns. Ceremonia oficială se va desfășura cu respectarea strictă a regulilor de distanțare fizică și socială prevăzute în reglementările în vigoare la nivel național privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Date fiind aceste condiții, în acest an nu se va dansa tradiționala „Horă a Unirii”.

foto: arhiva/destepti.ro

sus(2)jos(1)

Lasă un răspuns