taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
crotalii

Cercetați pentru furt de animale, le-au vândut unui abator din Cluj după ce au schimbat crotaliile

Doi bărbați din Aiud sunt cercetați de polițiștii din Jidvei, județul Alba, pentru furtul a patru bovine. În luna martie a acestui an, le-ar fi sustras, pe timp de noapte, de la o fermă din comuna Cetatea de Baltă, iar ulterior le-ar fi valorificat. La comiterea furtului, s-ar fi folosit de o autoutilitară pe care ar fi montat plăcuțe de înmatriculare false, sustrase de pe un autoturism parcat.

Polițiștii din Jidvei au continuat cercetările privind un furt de animale în legătură cu care au fost sesizați la data de 4 martie 2021 de către un fermier din comuna Cetatea de Baltă.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat doi bărbați, de 27 și 36 de ani, ambii din municipiul Aiud, ca persoane bănuite de săvârșirea acestuia.

Se pare că, în noaptea de 3/4 martie 2021, cei doi s-ar fi deplasat cu o autoutilitară în Ocna Mureș, unde ar fi sustras plăcuțele de înmatriculare de pe un autoturism parcat, pe care, ulterior, le-ar fi montat pe autoutilitară. Cei doi și-ar fi continuat drumul până în localitatea Cetatea de Baltă, de unde, de pe un teren împrejmuit cu gard electric, ar fi sustras două bovine adulte și doi viței.

Ulterior, ar fi schimbat crotaliile bovinelor adulte și le-ar fi vândut unui abator din județul Cluj, iar vițeii i-ar fi sacrificat, pentru consumul propriu.

Pentru obținerea de probe, polițiștii au efectuat două percheziții.

La data de 1 aprilie, față de bărbatul de 36 de ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru furt calificat, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar.

Pe 5 aprilie, polițiștii l-au identificat și reținut și pe bărbatul de 27 de ani, care se sustrăgea cercetărilor. În sarcina acestuia au fost reținute infracțiunile de furt calificat și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare, iar în cursul zilei de azi, 6 aprilie, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru documentarea activității infracționale a celor doi bărbați, polițiștii au fost sprijiniți de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Aiud și de cei ai Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș.

Cercetările sunt continuate.

sus(9)jos(0)

Lasă un răspuns