hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

bataie scoala

Dusă cu forța la biserică să se jure, polițiștii au arestat un bărbat pentru ameninţare, lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au fost sesizaţi pe 2 iulie de către o femeie de 31 de ani din municipiul Dej, despre faptul că la data de 1 iulie, a fost victima unei agresiuni comise asupra sa de către un bărbat de 33 de ani, din Gherla.

În fapt, pe 1 iulie 2019, în jurul orei 15, în timp ce se afla la domiciliul său din municipiul Dej, în locuinţă ar fi pătruns bărbatul care a început să o lovească în mod repetat cu pumnii, să o ameninţe cu moartea şi apoi a condus-o cu forţa la o biserică aflată în apropierea locuinţei, unde a obligat-o să depună un jurământ.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, cele sesizate s-au confirmat, iar bărbatul a fost identificat de poliţişti la data de 2 iulie.

Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, ulterior, la expirarea acesteia fiind prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Dej, care, în urma probatoriului administrat în cauză, au dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

foto: arhiva

sus(6)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns