locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

cercetasi italia gherla

Cercetaşii din Italia în vizită la Gherla

De 17 ani, în fiecare vară, la începutul lunii august, pe străzile oraşului apar grupurile de cercetaşi italieni. Este la fel și în aceste zile, când un grup format din nouă cercetaşi din Milano se află pentru o săptămână în localitatea de pe Someş.

Duminică, 4 august, oaspeţii italieni au asistat în Catedrala Armenească la slujba religioasă oficiată de preotul paroh Küsmödi Attila, după care preşedintele sucursalei Transilvania Nord a Uniunii Armenilor din România, Ioan Esztegar a prezentat vizitatorilor istoricul impozantului lăcaş de cult din centrul municipiului, introducându-i şi în capela care găzduieşte renumita pictură a școlii Rubens, „Coborârea lui Isus de pe Cruce”.

Cercetații desfăşoară zilnic în parcul mare diverse activităţi distractive şi sportive împreună cu membrii Echipei de Cercetaşi nr.51 „Czetz János” Gherla, cu care colaborează de 17 ani şi cu care întreţin relaţii de prietenie. Nici în acest an nu lipseşte obişnuitul schimb de experienţă între cele două echipe de cercetaşi. Cu ocazia vizitei la Gherla, cercetaşii din Milano se întâlnesc cu copii din Unităţile de Tip Familial din localitate, cu care organizează jocuri şi activităţi recreative în parcul mare.

În programul şederii la Gherla a grupului italian mai figurează vizite la monumente istorice şi culturale din împrejurimile Văii Someşului, printre obiectivele stabilite fiind şi Sfânta Mănăstire Nicula, unde în anii trecuţi s-au aflat şi celelalte echipe de cercetaşi din Peninsulă – Roma, Bologna sau Padova.

Szekely Csaba

sus(1)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns