taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
gherla centrul de zi szamosujvar dan hedesiu dansez pentru tine

Centrul de zi Ligia a ajuns in impas

Centrul de zi „Ligia”, inaugurat in urma cu un an si jumatate la Gherla, a ajuns in impas. Fondurile de care a beneficiat s-au epuizat, iar salariile celor care fac eforturi in cadrul centrului nu au fost platite de 3 luni. Dan Hedesiu, cel care a avut initiativa acestui obiectiv pentru sprijinirea persoanelor cu dizabilitati, face un apel la gherleni, la persoanele binevoitoare, sa intinda o mana de ajutor pentru ca centrul sa poate functiona in continuare.

Ma numesc Dan Hedesiu, iar impreuna cu Cristina Cepraga am participat in 2009 la celebrul concurs Dansez Pentru Tine. Visul meu a fost sa deschid un centru de zi, gen club, pentru persoanele cu handicap mintal, in localitatea Gherla, centru de care sa poata sa beneficieze si matusa mea Lgia, care sufera de aceasta boala.Cu eforturi uriase si putinii bani castigati la emisune am reusit imposibilul si am deschis acest centru care functioneaza din martie 2010, unde sunt inscrise 10 persoane, care participa zilnic, si inca 10 care au sptijin la domiciliu.

Acest vis a devenit realitate si am reusit sa aducem personal calificat si implicat, care intr-un an a creat in acest centru o adevarata familie.

Insa banii s-au terminat repede si ajutor din partea societatii primim prea putin (nu condamn pe nimeni avand in vedere vremurile grele pe care le traim).

Acum suntem intr-o situatie disperata, nu am reusit sa platim salarii de 3 luni, insa personalul isi face datoria de dragul beneficiarilor.

Este pacat ca acest vis sa se termine atat de repede, cand acest centru reuseste sa faca minuni pentru oameni mari care au ramas cu mintea de copii.

Orice ajutor este binevenit, pentru ca sa putem depasi acest moment.

Va multumesc pentru sprijin si implicare

Cu stima Dan Hedesiu

contact: danhedesiu@yahoo.com, telefon 0745521691, sau la sediul Centrului de pe str. 1 Decembrie 1918 (vis-a-vis de liceul „Ana Ipatescu”)

(www.imparte.ro; foto: monitorulcj.ro)

sus(0)jos(0)

Lasă un răspuns