taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
centru recuperare reabilitare neuropsihica copii gherla cluj

Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Gherla a fost reabilitat. Vezi cum arata!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj a finalizat implementarea proiectului de reabilitare, reparaţii curente şi amenajări la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Gherla”, de pe strada Plugarilor.

Proiectul afost finantat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 „axa prioritară 3- Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, domeniul de intervenţie 3.2- Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii sociale”.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management pe Programul Operaţional Regional 2007-2013, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013 şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj în calitate de beneficiar, au semnat Contractul de finanţare nerambursabilă nr. 3601/31.12.2012, Cod SMIS 14302, pentru proiectul „Reabilitare, reparaţii curente şi amenajări Centru de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Gherla.

Valoarea totală a proiectului aprobată prin Contractul de finanţare nerambursabilă a fost de 3.485.164,28 lei. Valoarea totală a proiectului la finalul perioadei de implementare este de 1.751.782,49 lei din care:
– Contribuţie FEDR: 1.135.989,81 lei
– Bugetul de stat: 173.739,62 lei
– Contribuţia Consiliului Judeţean Cluj: 133.077,44 lei

Proiectul a vizat creşterea calităţii vieţii tinerilor cu handicap rezidenţi în Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Gherla prin asigurarea de servicii sociale la standarde europene.

Rezultatele obţinute prin implementarea proiectului

Clădirea în care funcţionează Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică a fost reabilitată şi modernizată. Capacitatea de cazare a centrului a crescut de la 40 la 50 de locuri. Dormitoarele sunt dotate cu mobilier nou şi sunt prevăzute cu grupuri sanitare proprii. Au fost create 6 săli destinate activităţilor specifice desfăşurate de tinerii cu handicap rezidenţi în centru, care au fost dotate cu echipamente de specialitate
Cabinetele personalului de specialitate sunt dotate cu mobilier nou şi echipamente IT. S-au creat condiţii optime pentru furnizarea serviciilor specializate destinate tinerilor cu handicap rezidenţi în centru.

Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt 50 de tineri cu handicap mediu, accentuat şi grav, personalul de specialitate, personalul medical şi de îngrijire, Consiliul Judeţean Cluj.

Lucrarile de reabilitare s-au desfasurat intre 1 ianuarie 2013 si sfarsitul lunii noiembrie 2014.

centru recuperare reabilitare neuropsihica copii gherla cluj centru recuperare reabilitare neuropsihica copii gherla cluj

sus(17)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns