taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
gherla stiri 2019

Cele mai fierbinți știri la Gherla în 2019

Un nou an plin de evenimente se încheie la Gherla. Cele mai citite știri din 2019 ne permit să facem și un clasament al subiectelor care v-au intresat în anul 2019, din care se scurg, cu viteză, ultimele clipe.

Cea mai citită știre din 2019 a fost despre un accident de circulație, produs în dimineața zilei de 11 octombrie lângă liceul Ana Ipătescu. Atunci o femeie a fost spulberată de o mașină și a decedat. Șoferul a declarat că nu o văzuse din cauza iluminatului public slab.

Locurile 2 și 3 sunt ocupate ca o ironie a sorții de două știri cu același subiect: sala de evenimente de pe strada Fizeșului. Inaugurată cu fast în luna mai, aceasta a fost mistuită într-un incendiu pe 14 decembrie. Angela Rusu, cea care administra sala împreună cu tatăl ei, a declarat că nu a apucat să facă asigurare de securitate la incendii, iar pentru asta, ISU Cluj a amendat firma cu 50,000 de lei.

Între celelalte evenimente care au stârnit interes mai mare au fost alte accidente grave, cazul bărbatului decedat în parc în așteptarea ambulanței, criza apei din vară, când s-a spart o conductă lângă Iclod și a lăsat mii de oameni fără apă, cazul polițistului din Gherla care a refuzat o mită de 10,000 de lei, poveștile unor deținuți din penitenciar, șerpii de pe digul Someșului, ursul văzut pe centura ocolitoare, fulgerul care a trăznit o casă lângă spital și multe altele.

TOP știri 2019 pe Gherla INFO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sus(0)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns