taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
radu cimpan mintiu gherlii

Cel mai tânăr candidat la primăria Mintiu Gherlii, Radu Cîmpan, cu idei noi pentru comună – VIDEO (P.E.)

Radu Cîmpan are 32 de ani și este cel mai tânăr candidat la primăria comunei Mintiu Gherlii, la alegerile locale din 27 septembrie, din partea PSD.

În prezent, administrează că inginer peisagist o firma care se ocupă cu proiectarea de amenajări și întreținerea spațiilor verzi, un domeniu în care ar mai fi mult de lucru, atât la Mintiu Gherlii, cât și la Gherla, apreciază candidatul. „Și Gherla are un potențial enorm, se pot face lucruri frumoase, dacă se dorește!”

Agricultura ar fi o prioritate pentru candidatul la primăria Mintiu Gherlii. Acesta se gândește la tineri și la accesarea de fonduri europene, iar un birou înființat în cadrul primăriei ar putea ușura mult munca în acest sens.

Este avută în vedere și ideea dezvoltării unei piețe agro-alimentare, unde localnicii și-ar putea vinde produsele proaspete. Avantajul ar fi apropierea de șoseaua națională și de orașele din zonă.

Radu Cîmpan se gândește și la promovarea produselor locale, cum este țuica de Nima, cașurile, brânzeturile care se produc în comună. „Sunt produse de calitate, care din păcate nu sunt cunoscute suficient. Avem un potențial foarte bun, putem avea și noi un brand local!”

O problema a ultimilor ani ar fi și furturile care se produc pe terenurile agricole ale oamenilor. Candidatul s-a gândit că o soluție foarte bună pentru a elimina acest fenomen ar fi amplasarea de sisteme video de supraveghere.

Radu Cîmpan îndeamnă oamenii, și în special tinerii, să se prezinte la vot. „Vrem să lucrăm împreună cu ei, pentru ei și pentru familiile lor!”

(PE – publicitate electorală)

sus(70)jos(14)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns