taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
ajf cluj premiere fotbal

Cei mai buni sportivi și suporteri ai fotbalului premiaţi de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Cluj – VIDEO

În parcul sportiv „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca a avut loc luni festivitatea de premiere a echipelor şi jucătorilor la finalul campionatelor de fotbal judeţul Cluj, ediţia 2018-2019.  Printre cei premiaţi s-au aflat şi reprezentanţii unor grupări sportive din Gherla şi din împrejurimile municipiului.

Înainte de toate amintim echipa de fete U15, ocupanta locului 2 în campionatul rezervat acestei categorii de vârstă. Tot din formaţia feminină, Falubi Eliza Gabriela a fost declarată cel mai bun portar al campionatului. Cupa şi diploma a fost îmnmânată de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, Vasile Marc, de prim vicepreşedintele Ioan Maja şi de vicepreşedintele Leon Pal.

În ceea ce priveşte echipele din împrejurimile orașului, Unirea Iclod a fost premiată pentru locul III ocupat la finalul Campionatului ligii a IV-a.

Pentru rezultatele bune obţinute în liga a V-a, zona Gherla au fost premiate Progresul Nireş – locul I, ACS FC Bonţida  – locul al II-lea şi Speranţa Petreşti – locul al III-lea.

video în continuare

Dacă tot amintim de fotbaliştii gherleni, neapărat trebuie să scoatem în evidenţă şi pe micuţul Maniu Eduard de la grupa standard, seria 2 a formaţiei CS Luceafărul 2010 Cluj-Napoca, declarat cel mai bun portar, cu rădăcini la Gherla.

Pentru susţinerea activităţii fotbalistice au fost premiaţi primarii comunelor Iclod – Emil Pîrţoc, Mintiu Gherlii – Dumitru Oltean şi Mica – Tiberiu Zelencz, adevăraţi oameni de sport, care au rezultate de excepţie cu activitatea sportivă din comunele pe care le conduc.

galerie foto: imagini de la festivitate

galerie foto gherlaDupă festivitatea de premiere, desfăşurată în sala de atletism a parcului sportiv universitar „Iuliu Haţieganu”, pe terenul sintetic al frumoasei baze de pe malul Someşului a avut loc finala fazei judeţene Cluj a Cupei României, între echipele CS Floreşti, campioana ligii a IV-a şi CSM Câmpia Turzii.

Întâlnirea arbitrată de clujeanul Cătălin Flonta a fost câştigată cu scorul de 4-0 (2-0) de floreşteni, care astfel au obţinut eventul la sfârşitul stagiunii fotbalistice 2018-2019.

Cupa României şi diplomele acordate câştigătorilor au fost înmânate de vicepreşedintele AJF Cluj, Leon Pal.

Szekely Csaba

sus(3)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns