taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
arbitri gherla gala

Cei mai buni arbitri premiați la Gala Arbitrajului Gherlean – VIDEO

În salonul restaurantului Paloma din Nima a avut loc miercuri seara cea de a II-a ediţie a Galei Arbitrajului Gherlean.

Evenimentul a fost onorat de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj Vasile Marc şi de preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Mircea Ciglenean, însoţiţi de Ovidiu Fărăgău de la resort delegări arbitri şi Ionel Suciu, din partea resortului delegări observatori.

Participanţii la această întâlnire anuală al cavalerilor fluierului din zona Gherlii au fost salutaţi de Dorin Baias, preşedintele Comisiei Teritoriale de Arbitri Gherla, care a făcut un scurt bilanţ al prestaţiei celor 30 de arbitri, dintre care 25 activi.

Cuvinte de laudă au avut la adresa brigăzilor gherlene preşedintele AJF Cluj, Vasile Marc şi preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Mircea Ciglenean. Cu toţii au apreciat calitatea arbitrajelor atât în liga a IV-a, cât şi în liga a V-a, la finalul unui sezon fără incidente sau evenimente neplăcute.

De câţiva ani, Comisia de Arbitri Gherla se situează pe primul loc la nivelul judeţului Cluj, iar membrii comisiei se remarcă şi prin întinerirea lotului de cavaleri ai fluierului. Acest lucru a fost subliniat şi de vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj Leon Pal, un bun cunoscător al jocului cu balonul rotund din zona municipiului de pe Someş.

Cu ocazia galei au fost premiaţi cei mai buni arbitri ai anului 2019. La arbitri asistenţi, locul I a revenit tinerei de 16 ani Banyoi Erika Andreea din Livada, sora fotbalistului Andrei Banyoi de la echipa de liga a III-a Şoimii Lipova, jucător convocat şi la lotul de tineret al României. Locul II a fost ocupat de Andrei Sîmboan, iar pe locul trei s-a clasat Banyoi Ştefan.

arbitri gala gherla fotbal

arbitri gala gherla fotbal

arbitri gala gherla fotbal

La arbitri centrali, cel mai bun s-a dovedit Stupinean Paul. Locul doi a revenit jucătorului formaţiei Atletic Olimpia Gherla, Bocoş Iuliuţ Gabriel, în timp ce diploma şi cupa pentru locul III la centrali a fost acordată lui  Sămărtean Ionuţ Cristian.

arbitri gala gherla fotbal

arbitri gala gherla fotbal

arbitri gala gherla fotbal

Organizatorii au oferit un premiu special celui mai tânăr arbitru, Falubi Eliza Gabriela.

arbitri gala gherla fotbal

Pentru sprijinirea arbitrajului local s-au înmânat diplome lui Adrian Trif, antrenorul echipei Atletic Olimpia și Bikfalvi Mihai.

arbitri gala gherla fotbal

Decanul de vârstă al observatorilor a fost declarat Petrică Farcaş, aflat în slujba fotbalului gherlean de peste 50 de ani.

Invitaţii la gală au apreciat activitatea preşedintelui Comisiei de Arbitri Gherla, Dorin Baias, cel care depune eforturi mari atât pe linie organizatorică, cât şi în domeniul perfecţionării cunoştinţelor teoretice şi practice ale celor 30 de arbitri din zonă. În fiecare an au loc cursuri de arbitri, la care se înscriu în medie 15 candidaţi.

Szekely Csaba

video în continuare – festivitatea de premiere și discursuri

sus(15)jos(17)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns