taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
ceas orologiu biserica gherla catedrala armean catolic reparat cluj

Ceas nou la catedrala armeano-catolica din centru. Va bate si noaptea? VIDEO

A mai ramas putin timp pana la punerea in functiune a noului orologiu din catedrala armeano-catolica. Ceasul nu a functionat deloc in ultimii ani, datorita mecanismului invechit. O persoana ar fi trebuit sa urce permament in biserica pentru a-l trage.

O discutie dintre primarul Marius Sabo si Ambasadorul Elvetiei, aflat la Gherla in urma cu doi ani, a ridicat problema orologiului, iar ambasadorul, fiu de ceasornicar, s-a aratat interesat de o colaborare in vederea repararii acestuia. Angajamentul s-a concretizat in suportarea cheltuielilor cu un mecanism nou, electronic, o investitie estimata la aproximativ 6500 €.

Ceasul va bate din 15 in 15 minute. Si noaptea?

Noul orologiu va prelua ora exacta prin satelit, iar la orele fixe si din 15 in 15 minute va bate clopotul. Locuitorii din zona centrala a orasului au ridicat deja problema zgomotului facut de ceas in timpul noptii, insa primarul Marius Sabo a dat asigurari ca s-a avut in vedere si acest aspect: ceasul va bate doar incepand de la primele ore ale diminetii si pana aproape de miezul noptii.

 

sus(0)jos(0)

Lasă un răspuns