taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
politie bistrita

De ce mai ai nevoie dacă ai un permis de conducere eliberat în SUA, un șofer s-a ales cu dosar penal

La data de 14 mai, după miezul nopții, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița, au oprit pentru control un autoturism. Acesta era condus de un bărbat de 32 de ani, din Bistrița.

Conducătorul auto a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din Statele Unite ale Americii, însă fără a poseda permis de conducere internațional.

Conducătorul auto a fost totodată testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în cadrul unui dosar penal întocmit de către polițiștii Biroului Rutier.

Cetățenii români care dețin permis de conducere eliberat de un stat non-UE trebuie să solicite autorităților din statul în care au obținut dreptul de a conduce, eliberarea unui permis de conducere internațional, pentru a conduce într-un stat al Uniunii Europene.

sus(4)jos(13)

Lasă un răspuns