ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
fitingaraie plasa furt cluj

Ce se mai fură din magazine: bărbat găsit cu plasele pline cu fitingăraie. Cum le-a șutit

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost identificat și reținut de polițiștii din Cluj. El era bănuit de furt dintr-un magazin.

Cercetările au fost demarate luni, 8 august. Poliția a fost sesizată că la orele amiezii, au fost sustrase dintr-un magazin din Cluj-Napoca mai multe părți componente utilizate la instalații sanitare, cu o pagubă estimată la 27.000 de lei.

Verificările și investigațiile demarate de polițiștii de investigații criminale au dus la identificarea tânărului bănuit de comiterea infracțiunii și recuperarea integrală a prejudiciului. Făptașul are domiciliul în Cluj-Napoca.

Cel în cauză ar fi escaladat gardul împrejmuitor al societății, după care, prin forțarea sistemului de închidere de la magazie, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras bunurile.

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru alte măsuri preventive.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns