taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
gherla piata

Ce se întâmplă cu piețele agro-alimentare din Gherla pe perioada crizei coronavirus

La ultima întâlnire a  Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Gherla, desfășurată miercuri la sediul primăriei, s-a ridicat problema piețelor agro-alimentare de pe strada Trandafirilor și Stejarului.

Mai ales în zilele de luni și vineri, aici există un aflux mare de oameni, situație care ar putea favoriza răspândirea noului coronavirus, deși în prezent nu există niciun caz confirmat la Gherla.

În luarea deciziei, s-a ținut cont de faptul că mulți locuitori ai orașului își fac aprovizionarea de aici, iar piața, alături de magazinele care desfac produse alimentare, este vitală pentru bunul mers al lucrurilor în comunitate.

Deși la Dej, de exemplu, activitatea la piață a fost suspendată din 12 martie, la Gherla s-a luat decizia menținerii deschise a pieței, dar cu anumite condiții.

În urma discuțiilor, Comitetul pentru Situații de Urgență a transmis joi un comunicat cu măsurile luate.

„Având în vedere situația creată de răspândire a coronovirus,  aducem la cunoștință publică că activitatea în piețele agroalimentare din Municipiul Gherla se desfășoară după programul normal. Se restricționează accesul persoanelor în incinta piețelor agroalimentare în limita a 100 de persoane. Se va păstra distanța de siguranță, față de persoanele din jur respectiv 1,5 metri.

De asemenea, în continuare se mențin restricțiile în ceea ce privește regulile de autoizolare, sens în care rugăm cetățenii aflați în autoizolare să respecte cu strictețe măsurile care rezultă din starea de autoizolare, respectiv de a nu părăsi locul de autoizolare pentru nici un motiv, în caz contrar riscând sancțiuni contravenționale sau penale după caz, aceste persoane fiind monitorizate permanent”.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Gherla

foto: arhiva

sus(37)jos(35)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns