taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
gherla spital smurd covid

Ce se întâmplă cu carantina la Gherla, începând de joi. Tot mai puține testări pozitive la spital

După trei săptămâni de carantină, veștile par să fie bune în ce privește cazurile de Covid-19 la Gherla.

Municipiul Gherla a intrat în carantină pe 5 noiembrie 2020, când rata de incidență a cazurilor de Covid-19 în oraș a ajuns la 8,53 cazuri la 1000 de locuitori.

În zilele care au urmat, rata a crescut până la 11,15 cazuri la mie, situație înregistrată pe 13 noiembrie. Apoi a început să scadă ușor, dar prea puțin, astfel că CJSU Cluj a propus prelungirea carantinei cu încă o săptămână, până joi, 26 noiembrie, ora 05.

Miercuri, 25 noiembrie, rata a scăzut până la o valoare de 7,19 cazuri la mie, după ce marți a fost de 7,62.

În ce privește testările, dacă în intervalul 13-15 noiembrie s-au făcut la Gherla 49 de teste, cu 29 rezultate pozitive, între 20-22 noiembrie s-au prezentat la testare doar 27 de persoane, dintre care 15 au ieșit pozitive.

În aceste condiții, măsura carantinei se va ridica începând de joi dimineața. „Dacă nu se întâmplă ceva dramatic, ridicăm carantina”, a precizat și prefectul Mircea Abrudean.

Un anunț oficial pe acest subiect urmează să fie făcut în cursul zilei.

Se prelungește carantina la Gherla

sus(108)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns