mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
autobuz cluj cad calatori

Ce poți păți în autobuz în Cluj, călătorii n-au mai apucat să reacționeze – VIDEO

De senzații pe care nu le vor uita prea devreme au avut parte călătorii unui autobuz din Cluj-Napoca. 

Un pieton care a sărit în fața unui autobuz care circula pe strada Memorandumului l-a făcut pe șofer să apase pedala de frână până la podea, pentru a evita un accident.

A fost momentul în care călătorii, luați total prin surprindere, au zburat în față. Unii dintre ei au căzut de pe scaune, iar un bărbat aflat în picioare a plonjat câțiva metri și a căzut pe burtă, prin autobuz, pe podeaua umedă.

În urma frânei care a zăpăcit călătorii, o femeie în vârstă de 66 de ani a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit ziardecluj.ro, incidentul s-a produs pe 9 ianuarie, iar imaginile video care au surprins momentul arată cât de periculoasă poate deveni o banală călătorie cu autobuzul.

video în continuare

sus(3)jos(15)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns