taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
gradina de vara gherla

Ce planuri are Cooperativa de Consum Gherla pentru 2020, după rezultatele bune de anul trecut

În fiecare an,  Cooperativa de Consum Gherla se întrunește pentru Adunarea generală, unde analizează activitatea din anul precedent şi se aduce la cunoştinţă planul de măsuri pentru perioada următoare.

Săptămâna trecută şi-au dat întâlnire cei 29 de salariaţi şi pensionarii unităţii cooperatiste pentru evaluarea activității din anul 2019.

Unul dintre cei mai vechi cooperatori, fostul preşedinte al Federalcoop Cluj, Simion Rus, a spus că unitatea din Gherla a obţinut în 2019 cele mai bune rezultate din ultimii 20 de ani. Dacă la sfârşitul lui 1989, Cooperativa de consum Gherla avea peste 400 de salariaţi şi în jur de 40 de magazine alimentare, industriale şi unităţi de alimentaţie publică, în prezent sunt 26 de salariaţi şi nouă magazine, din care cinci cu profil alimentar. Cu toate acestea, în 20198 s-a realizat un profit net de peste 162.000 lei, o creştere însemnată fiind la alimentaţie publică, mai ales prin Grădina de vară din parc. Aici în ultimii ani s-au făcut investiţii consistente, între care amenajarea unei terase noi, spaţii de joacă pentru copii, reînnoirea mobilierului, achiziția de veselă nouă.

Cooperativa de Consum își propune pentru 2020 să preia în administrare lacul de agrement de lângă Grădina de Vară. În prezent, lacul se află în grija municipalității și este administrat de ADP SA. Conducerea Cooperativei de consum doreşte să realizeze aici noi investiţii, în vederea îmbunătăţirii calităţii agrementului, dar şi pentru înfrumuseţarea împrejurimilor. În cadrul discuțiilor s-a pus şi problema accesării de fonduri europene.

Tot pentru acest an, cooperatiștii mai au un proiect îndrăzneţ, o investiție în domeniul hotelier. La şedinţă a fost prezent şi proiectantul lucrării, care a prezentat planșe cu noul proiect.

Planul de măsuri pentru 2020 mai prevede investiţii în domeniul reparaţiilor şi renovărilor la celelalte unităţi comerciale de pe raza oraşului, printre care se află şi Băcănia de pe strada Liviu Rebreanu.

Szekely Csaba

foto: arhiva

sus(34)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns