taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
judecatorie

Ce pedeapsă a primit femeia care a încercat să mituiască un polițist din Gherla

O femeie care în toamna anului trecut a încercat să mituiască un polițist a primit pedeapsă cu suspendare.

În luna septembrie 2019, patru bărbați din Silivaș au luat cu forța o tânără, la Bonțida. Poliția a intervenit și s-au deschis dosare penale pentru lipsire de libertate.

Mama suspecților a vrut să își salveze copiii de la închisoare și a încercat să îl mituiască cu o sumă uriașă pe polițistul de la postul din comună, Loredan Pădureț, de la Secția 7 Poliție Rurală Gherla. Numai că polițistul a refuzat, iar în urma unui flagrant, femeia s-a ales și ea cu dosar penal, pentru dare de mită.

Pe 19 iunie, Tribunalul Cluj a dat sentința, scrie gazetadecluj.ro.

„Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani şi 6 luni închisoare şi stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani. Obligă inculpata ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă;e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune inculpatei executarea obligaţiei de a frecventa unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii – în cadrul Primăriei Gherla sau a Protopopiatului Ortodox Gherla, pe o perioadă de 90 de zile lucrătoare. Menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpată. Dispune confiscarea specială de la inculpată a sumei de 11.000 lei.”

sus(10)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns