mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
furtun pescuit

Ce monstru de 20 de metri a pescuit un om pe Someș – VIDEO

Un pescar din Gherla a făcut luni dimineața captura vieții: un monstru de 20 de metri!

Pe la ora 7, omul a ieșit la pescuit pe Someșul Mic, la ieșire din Gherla spre Bunești. „La un moment dat mi s-a agățat momeala, un vobler, pe fundul apei. Mi-am făcut un cârlig dintr-un lemn, am crezut că s-a agățat într-o creangă din apă. Așa am scos câteva cârpe, câteva pungi, iar apoi am agățat și am tras afară ceva negru, care nu se mai termina. Într-un final, m-am lămurit: era un furtun, lung de vreo 20 de metri! Am tras de el pana l-am scos tot, un sfert de ceas am tot muncit, tot am fost apă pe spate! Ba chiar de la o vreme mă gândeam că poate o să dau la capăt și de vreo hidropompă!”, a mai povestit pescarul amator, mai în glumă, mai în serios.

Omul spune că era vorba despre un furtun de hidrant cauciucat, fără mufe la capat. „Era băgat adânc în mâl, deci cred că e de mult timp acolo. Greu de zis cum a ajuns pe fundul apei!”

Descoperirea făcută luni dimineața nu este o premieră, pentru că Someșul e foarte poluat. „Se aruncă de toate, până la canapele și televizoare! Furtunul pescuit l-am lăsat pe malul apei, să vină cei de la Apele Române să-l ia. Cred că le trebuie vreo doua garnituri  de tren să scoată tot ce e în Someș!”

Pentru mulți, Someșul și malurile acestuia sunt folosite pe post de rampă de gunoi. Tăblițele cu avertizări de interdicție și amendă, ruginite de timp, nu sperie demult pe nimeni. Iar responsabilii, aflați în fotolii călduțe și cu salarii babane, nu-și bat capul cu astfel de mărunțișuri.

video în continuare

sus(5)jos(36)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns