taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj

Ce-ai face dacă ai găsi pe jos un portofel cu 2000 de euro? O femeie nu a stat pe gânduri

Pentru unii, găsirea unui portofel plin cu bani, ar fi mană cerească și n-ar sta pe gânduri să și-i însușească. Nu la fel a procedat o femeie. Cum ar fi fost să fie ea în locul celui care i-a pierdut și să-și primească banii înapoi? Nu i-a trebuit mult să decidă ce are de făcut.

La sediul Poliției municipiului Bistrița s-a prezentat pe 29 iulie o femeie, A.M., în vârstă de 41 de ani, din Bistrița, care a găsit un portofel, pe o stradă din localitate, în interiorul căruia se aflau 2070 de euro și 917 lei.

La primele ore ale dimineții, polițiștii au identificat proprietarul portofelului, un bărbat de 50 de ani, cetățean român cu domiciliul în Germania, căruia i-au înmânat bunul pierdut, chiar în momentul în care acesta dorea să sesizeze pierderea suferită.

politie bistrita nasaud

Bărbatul a fost extrem de recunoscător față de femeia care a dat dovadă de spirit civic, fiind impresionat de faptul că există și astfel de cetățeni model care pun mai presus interesul altora în detrimentul celui personal. Totodată le-a mulțumit polițiștilor pentru surpriza făcută.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița Năsăud a adresat mulțumiri femeii pentru că a dat dovadă de spirit civic și a procedat corect. Polițiștii îndeamnă toți cetățenii să procedeze în aceeași manieră.

foto principală: arhiva

sus(29)jos(2)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?