mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

produs de cluj gherla 2019

Târgul Produs de Cluj 2019 la Gherla, ce aduce anul acesta – vezi programul

Au început deja în autogara din Gherla pregătirile pentru ediția 2019 a târgului Produs de Cluj. Târgul a ajuns pentru a opta oară în oraș, cu muzică și voie bună, produse tradiționale, cu un parc de distracție pentru copii și tineri.

„Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, preţuim frumosul, promovăm tradiţia locală şi o împărtăşim tuturor celor care le apreciază şi sunt dornici să se hrănească sănătos. Susţinuţi nemijlocit de Consiliul Judeţean Cluj venim la Gherla, oraş numit în vechile scripte Armenopolis, să sărbătorim împreună Floriile ortodoxe şi Paştile catolice, într-un oraş în care ecumenismul şi multiculturalitatea sunt acasă”, spune Ramona Moldovan, președintele Asociației Produs de Cluj.

targ produs de cluj gherla 2019

„Iar la aşa sărbătoare mare, aducem cu noi uleiuri presate la rece, brânzeturi, preparate din carne, dulcețuri, turtă dulce şi prăjituri, miere de albine şi produse apicole, vinuri și sucuri naturale, lavandă, costume populare, bijuterii lucrate de mână, ceramică, obiecte sculptate în lemn şi produse de marochinărie. Şi pentru a cinsti cum se cuvine ospeţia dumneavoastră, avem pregătite o sumedenie de spectacole de folclor, cu cei mai îndrăgiţi artişti din zona Gherlei şi din judeţ. Pentru a ne prezenta cum se cuvine şi a ne ameja standurile, scena, parcul de distracţii şi toate cele de folos celui mai fain târg din Ardeal, avem nevoie de înţelegerea şi ajutorul dumneavoastră. Este nevoie de întreruperea circulaţiei în zona autogării, de miercuri de miercuri, 17 aprilie, ora 18:00 și până luni, 22 aprilie, ora 18:00 pe strada Liviu Rebreanu de la intersecția cu strada Bobâlna până la intersecția cu strada George Coșbuc și pe strada Romană până la intersecția cu strada Fierarilor. Autoturismele care circulă spre Fizeșu Gherlii sau Nicula vor folosi o rută ocolitoare, de la șoseaua principală – strada Horea – strada Tudor Vladimirescu – strada Gării. Ne cerem scuze pentru eventualele inconvenienţe şi vă mulţumim pentru înţelegere.

Şi nu uitaţi, suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, şi vă aşteptăm între 19 şi 21 aprilie pe platoul autogării din Gherla cu toate cele bune de pe la noi la un eveniment susţinut de Consiliul Judeţean Cluj!”, mai spun organizatorii.

PROGRAM TARG PRODUS DE CLUJ 2019 la GHERLA

sus(7)jos(22)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns