hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

politia

Ce a pățit un tânăr care nu a acordat prioritate poliției la Dej

De o noapte plină de adrenalină a avut parte un tânăr, care s-a urcat la volan fără permis, prin Dej.

Era aproape ora 1 în noaptea de vineri spre sâmbătă, când un tânăr care conducea un autoturism prin Dej, pe strada 1 Mai s-a intersectat cu o mașină de poliţie. Tânărul i-a tăiat calea cu tupeu, deși nu avea prioritate. Apoi nu a oprit la semnalele polițiștilor, care s-au luat imediat după el.

Aventura a continuat pe strada Horea, unde urmaritul a lovit o mașină parcată. Înainte să facă accident, șoferul ar fi sărit pe bancheta din spate, lăsând mașina să înainteze fără control.

Polițiștii l-au identificat pe șofer, în vârstă de 21 de ani, din Dej, care nici măcar nu avea permis de conducere. Surprizele nu s-au oprit aici: în urmă testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Soferul a fost reținut luni pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În cursul zilei de marți, tânărul urmează să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

sus(8)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns