hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

politia

Ce a pățit un tânăr care nu a acordat prioritate poliției la Dej

De o noapte plină de adrenalină a avut parte un tânăr, care s-a urcat la volan fără permis, prin Dej.

Era aproape ora 1 în noaptea de vineri spre sâmbătă, când un tânăr care conducea un autoturism prin Dej, pe strada 1 Mai s-a intersectat cu o mașină de poliţie. Tânărul i-a tăiat calea cu tupeu, deși nu avea prioritate. Apoi nu a oprit la semnalele polițiștilor, care s-au luat imediat după el.

Aventura a continuat pe strada Horea, unde urmaritul a lovit o mașină parcată. Înainte să facă accident, șoferul ar fi sărit pe bancheta din spate, lăsând mașina să înainteze fără control.

Polițiștii l-au identificat pe șofer, în vârstă de 21 de ani, din Dej, care nici măcar nu avea permis de conducere. Surprizele nu s-au oprit aici: în urmă testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Soferul a fost reținut luni pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În cursul zilei de marți, tânărul urmează să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

sus(8)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns