taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
pompieri incendiu apartament cluj

Ce a pățit un tânăr care a adormit cu țigara aprinsă la Cluj

Au răsunat sirenele sâmbătă la amiază prin Cluj-Napoca, în cartierul Gheorgheni.

În jurul orei 11,30 locatarii unui bloc de pe strada Unirii au observat fum gros pe geamurile unui apartament aflat la etajul VIII al unui bloc de locuințe.

A intervenit de urgență o autospecială pentru stins incendii și un echipaj SMURD.

La apartamentul repsectiv, pompierii au găsit un tânăr întins pe jos, în afara locuinței. În interior, mobilierul dintr-o cameră era cuprins complet de flăcări.

Echipajul medical a preluat tânărul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, pentru a-i acorda primul ajutor calificat și apoi l-a transportat la spital.

Tânărul prezenta arsuri la nivelul corpului și este posibil să fi fost intoxicat cu fum. În timpul consultării de către medici, era conștient, dar confuz.

Pompierii au reușit să stingă în scurt timp flăcările, cu un stingător și o linie de furtun, astfel că s-a evitat extinderea incendiului la celelalte încăperi.

Din cercetările preliminare, se pare că tânărul rănit ar fi adormit cu țigara în mână, fapt ce a dus la izbucnirea incendiului.

sus(0)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns